Sık sık İslam’a hakaret ile anılan ekşi sözlük yine soysuzlaştı
Bir süre önce CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu tarafından kabul edilip ödül alan ekşi sözlük bundan önce de olduğu gibi Hz.Muhammed’e ve İslam’a hakaretler küfürler etmeye bu yönde yazarlar iletiler gönderilmeye devam ediyor.
Ekonomi Bakanı Mehmet Şimşek twitter’den bu yönde bir mesaj yazınca yeniden gündeme geldi
Daha önce Adnan Hoca namı ile meşhur Adnan Oktar ile ilgili yorumlar yüzünden mahkemelik olan ekşisözlük Adnan Hoca ile ilgili hiç bir küfür hakaret ve olumsuz yoruma izin vermezken Müslüman Türk halkının değer verdiği İslam peygamberime KÜFÜR etmeyi ve bu yönde yorumların sözlükte yayınlanmaya devam etmesi provakasyonun ne kadar açık olduğunu ortaya koyuyor.
Bu soysuzluğa SOYSUZEKŞİSÖZLÜK demek yeterli değil.
İslami hassasiyeti olan yazarlar da var ekşi sözlükte.Onlara çağrımız şu
İslami değerlere inanç birikimine onun Peygamberine alenen aşağılamanın yapıldığı Hz.Muhammed’e alenen küfürlerin edildiği ve tüm bunlara yöneticilerin çanak tuttuğu bir mekanda yazar olmaya devam etmek onların bu günahlarına ortak olmanıza devam etmektir.
İşte ekşi sözlükte İslam dinine ve Hz.Muhammed’e hakaret içeren yazar yorumlarından bazıları ;
“İslam nefret ettiğim bir din”