AKEPE rejiminin cemaatleri kendine bağlama eğer bağlanmaz iseler imha etme projesi devam ediyor. Mahmut Efendi’nin Çeçen Lider Kadirov’un daveti ile Çeçenistan’a gideceği ortaya çıkınca bazı radikal gruplar devreye girerek Çeçenistan ziyaretini engellemeye çalışmış ve bu mihvalde bir İstanbul milletvekilinin de Mahmut Efendinin evine giderek Çeçenistan’a gitmemesi noktasında telkinler yapmış ve bazı dosyaların olduğundan bahis açmış.
Bu konuda açıklama yapan Mahmut Efendi bunun TEHDİT olarak algılandığını ve insanların seyehat özgürlüğüne kısıtlama getirildiğini ifade ederek bu kampanyalara tepki ortaya koydular.
Peki Mahmut Efendiyi ziyaret ederek DOSYA var gözdağı vermek sureti ile tehdide varan bu davranışı sergileyen İstanbul milletvekili kim?
Şimdi sosyal medya da bu isim tartışılıyor.