AKP neredeyse her seçimde bu afişleri kullanıyor. Meraklanıp yahu bu yerli uçak nedir, nerededir ne iş yapar ne işe yarar diye soran oldu mu bilmem ama ben sordum. SIRADAN vatandaş için bu mesele ;
-Yahu bak adamlar uçak bile yapıyor, artık kendi uçağımızı yapıyoruz
Şeklinde söylemden ibaret, zaten iktidarın derdi de tam bu, cahil halkı cehaleti ile avlamak
Peki gerçek ne, gerçek aşağıda ki resimde. Bir uçak ama yerli değil, uçak ama yolcu taşımıyor, pervaneli eğitim uçağı 🙂
Admin seni evden işe götürmesini mi istiyorsun uçağın anlamadım 😆 hasedinizden ölün hepiniz. Pis varoş sürüleri hepiniz PKK ve fettoşun elemanısınız yazıklar olsun size.
Sana mı inanacağım yoksa THK Resmi sitesine mi ?
http://www.thk-ucak.com/18-projeler
Linkini koydugun yazıyı okydun mu? Hafif karbon malzeneden yapılmış %80`i yerli (motor ve uçuş sistemi dışarıdan) 2 kişilik “spor” uçak diyor. Ben de o uçağın resmini paylaşmışım zaten.
Nazilerin 1940 senesinde ürettikleri eğitim uçağı.
Adam utanmasa seçim afişlerine KENDİ UZAY GEMIMIZI YAPIYORUZ diye reklam yapacak 🙂 bu kadar cahil insan olduktan sonra.
Kamalak güzel bir soru sormuştu, by sözde uçakları yaptığımız uçak fabrikası hangi ilimizde? 🙂 Davutoğlu, söyleyemem devlet sırrı diye cevap verebilir. Sorgulayıcı ve araştırnacı olun palavracıların her sözüne inanmayın.